Serbian (Latin)English (United Kingdom)Russian (CIS)

Email:      info@priz.co.rs

Mob:   +381 63 690 364

Skype Name:     busladic

 
seminar_1     Seminar_2 materijali seminarkomora Zahtev
            Zahtev za trening
 

TRENING - SEMINARI, PREDAVANJA, KURSEVI

 

SEMINAR MENADŽMENT KVALITETOM U (JAVNOJ) NABAVCI, OCENJIVANJE I RANGIRANJE ISPORUČILACA

Seminar je koncipiran kao dvodnevni, gde su prvog dana predavanja, a drugog dana praktična primena saopštenih znanja kroz rešavanje studije slučaja. Namenjen rukovodiocima i učesnicima u nabavci, rukovodiocima QMS, menadžerima za kvalitet isporučilaca - Supplier Quality Manager. Seminar pruža praktična i primenjiva znanja o planiranju, obezbeđivanju i kontroli kvaliteta u procesu nabavke, o opštem modelu za ocenjivanje kvaliteta i rangiranje isporučilaca.

 

- SEMINAR KVALITET NA INVESTICIONIM PROJEKTIMA - SVETSKA PRAKSA 
Seminar je koncipiran kao dvodnevni, gde su porvog dana predavanja, a drugog dana praktična primena saopštenih znanja ktpz rešavanje studija slučaja. Namenjen inženjerima svih struka koji rade u investicijama, u fabrikama isporučilaca opreme i materijala i kod izvođača radova na bilo kom investicionom projektu. Seminar pruža praktična i primenjiva znanja o planiranju, obezbeđivanju i kontroli kvaliteta u toku proizvodnje opreme i materijala u fabrikama isporučilaca i u toku izvođenja radova na gradilištima. 

 
- PREDAVANJA O ZAHTEVIMA MENADŽMENT STANDARDA

Predavanja su podržana interesantnim PPT prezentacijama i posebno su koncipirana za menadžment-45 minuta i za zaposlene-90 minuta.

- KURS ZA INTERNE PROVERAVAČE POJEDINAČNIH I INTEGRISANIH MENADŽMENT SISTEMA

Seminar je dvodnodnevni, zasnovan je na ISO 19001:2018 i odgovarajućim menadžment standardima. Učesnici polažu odgovarajući test i dobijaju sertifikat.

 

Obuke održavamo kao javne ili u Vašoj organizaciji samo za vaše zaposlene. Pošaljite nam ZAHTEV ZA OBUKE i prosledićemo Vam ponudu.

 

Zainteresovani smo za saradnju na organizaciji seminara na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rusije.

 

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju pošaljite Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .